Английский язык / 11 мая 2022 в 19:07

3.Use of English. Lexical- grammar test.(0,5 scores each answer.)
1.Complete the definitions with profession.
1. A _______________ is a man. He rules a country.
   A) actor                                B)king                                C)queen
   2.An _______________ discover new places and study  their nature and wild life
      A)  explorer                    B) teacher                                         C)mechanic
  3.  Complete the sentences. Use the past simple affirmative form of one of the verbs 
      He _____________ (invade / invent) the radio.
A )invent                                  B)invented                                          C)invaded
   4. I  didn`t _____________ (travel / invade) to Canada.
      A) invade                            B)travelled                                        C)travel
   5.   Mathi _____________ (change / discover) the colour of his hair.
  A)changed                               B)change                                      C)discover
    6. Write sentences or questions and short answers using the correct form of was or were.   Shakespeare and the Beatles / from the UK (ü)                                                                                                                
       A) Shakespeare and the Beatles  were from the UK
      B) Shakespeare and the Beatles  weren`t  from the UK
       C) Shakespeare and the Beatles  was  from the UK
7.      France and England / part of Rome (?)
A) Were France and England part of Rome ? Yes , they were
 B) Were France and England part of Rome ? No , they were 
 C) Was France and England part of Rome ? Yes , they was
8. Complete the sentences using the past simple form of the verbs.
    We _________________ the horror film. (prefer)
A)  prefered                               B) preferred                                              C)preferring
 
9 They _________________ in the city. (not live)
     A) didn`t lived                           B)doesn`t live                                      C) didn`t live
    10 .The Romans ___________ Britain about   2,000 years  ago (invade ) ?
A)Do Romans invade Britain about 2,000 years ago?
B) Did Romans invaded  Britain about 2,000 years ago?
     C)Did Romans invade Britain about 2,000 years ago?​

Ответы и объяснения
Angel-Sexy-Girl / 2022-05-11 19:07:09

Ответ:

1) b, 2) a, 3) b, 4) c,  5)a, 6) a, 7) a, 8) b, 9) c, 10) c

Объяснение:

diana-ice / 2022-05-11 19:07:09

Рада помочь)

CheryPAShka / 2022-05-11 19:07:09

прости что мало баллов дала:(

Marika-ru / 2022-05-11 19:07:09

Пожалуйста)

MonGReL / 2022-05-11 19:07:09

СПАСИБО БОЛЬШОЕ ❤️

Iluhinson / 2022-05-11 19:07:09

Рада помочь)

Добавить ответ


Мозг / Ответ
Сомневаешься в ответе? Смотреть другие ответы
УЗНАВАЙ БОЛЬШЕ НА школьникам!

У тебя проблема с домашними заданиями? Попроси о помощи!

  • 80% ответов приходят в течение 10 минут;
  • Мы не только ответим, но и объясним;
  • Качество гарантируется нашими экспертами.
Хочу завести аккаунт!

Что ты хочешь узнать?

Самые новые вопросы

Геометрия / 18 мая 2022 в 8:28

Помогите решить даю 30 балов очень срочно

0 Просмотров
Другие предметы / 18 мая 2022 в 7:35

Задание 1. Вставьте пропущенные слова в тексте<br

1 Просмотров
Математика / 18 мая 2022 в 7:21

Помогите срочно и желательно напишите решение​

1 Просмотров